MENADŽMENT

DIREKTORICA ŠKOLE

Amra Pajt, rođena 30.08.1974.godine  u Visokom. Osnovnu školu završila u Velikom Čajnu, srednju školu u Visokom, a diplomirala na odsjeku za razrednu nastavu u Zenici 1999.godine.

Udata, majka. U Osnovnoj školi „Musa Ćazim Ćatić“ Veliko Čajno radi kao nastavnik razredne nastave od 1994.godine, a na mjestu direktora od jula mjeseca  2017. godine. Učestvovala u nekoliko projekata koji su uspješno realizirani u našoj školi kao što su Razglas za školu, Opremanje kabineta biologije, Uljepšavanje školskog dvorišta, Razvojni plan škole, Kurs engleskog jezika,  Svi na izlet, Rekonstrukcija i adaptacija školske sale, Rekonstrukcija i adaptacija Područne škole u Podvincima,…

U  toku radnog angažovanja usavršavala se u različitim oblicima odgojno-obrazovnog rada i kao takva od strane Pedagoškog zavoda u Zenici ocijenjena najvećom ocjenom.

PEDAGOG

Ismeta Begić

PSIHOLOG

Majida Memišević, diplomirani psiholog, rođena 08.09.1980.u Visokom, nastanjena u Brezi.

Gimnaziju završila u Brezi 1999.godine, a Filozofski fakultet Univerziteta u Sarajevu- Odsjek za psihologiju 2004. godine. Stručni ispit položila 2008. godine, a stručno zvanje „nastavnik savjetnik“ stekla 2019. g.

Radno iskustvo gradila u Gimnaziji „Muhsin Rizvić“ u Brezi, MSŠ „Mehmedalija Mak Dizdar“ u Brezi, MSŠ „Nordbat-2“ u Varešu, Gimnaziji „Visoko“ u Visokom, u MSŠ „Hazim Šabanović“ u Visokom, MSŠ „Kakanj“ u Kaknju, Gimnaziji „Obala“ Sarajevo, SC „Nedžad Ibrišimović“ Ilijaš, OŠ „Hašim Spahić“ Ilijaš.

Radila na poslovima profesora psihologije, školskog psihologa i direktora škole. Trenutno zaposlena na radnom mjestu psihologa u OŠ „Musa Ćazim Ćatić“ Veliko Čajno i profesora psihologije u navedenim školama u Brezi, Varešu i Kaknju.

BIBLOTEKAR

Zimić Seid

SEKRETAR

Česović Fikret

RAČUNOVOĐA

Murtić Redžiba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *